Renovació del clavegueram al carrer Frederic Soler

Espai Públic

El 2 de març l’Ajuntament de Cornellà inicia les obres de renovació del clavegueram al carrer Frederic Soler, en el tram comprés entre el carrer Miranda i l’avinguda del Parc. Les obres, finançades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, preveuen l’enderrocament del clavegueram existent, per substituir-lo per un de més amplada que comptarà amb un nou pou de connexió de la xarxa al col·lector de l’avinguda del Parc.

Les obres tindran un termini d’execució aproximat de 30 dies. Mentre durin les obres, el carrer romandrà tallat al trànsit i es preveu minimitzar tant com sigui possible les molèsties i interferències amb els vianants, veïns, comerços i usuaris en general, respectant els accessos a habitatges, comerços i guals existents.

Durant aquest termini hi haurà a la zona una persona per atendre qualsevol dubte dels veïns i veïnes. Per a més informació també es pot trucar al departament d’Espai Públic de l’Ajuntament, al telèfon 93 474 29 04, de dilluns a divendres de 08:00 a 15:00 hores.