Jornada lúdico-formativa per a famílies al Parc Esportiu Llobregat el 13 de març

Departament de Polítiques de Família

El divendres 13 de març, el departament de Polítiques de Família de l'Ajuntament de Cornellà organitza, conjuntament amb el Parc Esportiu Llobregat, una jornada lúdico-formativa. Durant la tarda s'impartiran tallers per als pares i mares, vinculats en aquesta edició al valor de l'esforç, simultàniament amb ludoteques i tallers per als infants. L'al·licient és que els participants rebran també invitacions per gaudir de la piscina del PELL durant el cap de setmana.

La jornada, oberta a qualsevol família de Cornellà que hi estigui interessada, s'emmarca en el programa Família i Valors del departament de Polítiques de Família.

Programa:

17.30 h: arribada de les famílies al Parc Esportiu.

17.45 h a la Sala d’Actes: Taller sobre l’ESFORÇ,  a càrrec la Sra. Marisa Ara psicòloga del Gabinet  CAPI.               
• Dels valors que inculquem a les nostres filles i fills,  l’ESFORÇ és un dels més importants i fonamentals.
• Aquest ESFORÇ l’hem de fer  totes i tots,  per això, parlarem no només de com educar en l’ESFORÇ si no també de l’ESFORÇ que suposa educar.

Simultàniament hi haurà 3 espais de Ludoteca i 1 taller:

• Ludoteca 0-3 anys amb un acompanyant adult.
• Ludoteca 4-6 anys i 6-8 anys.
• Taller de manualitats de 7 a 10 anys a càrrec d’Artcrenata.

Les activitats finalitzaran a les 19.15 h. aproximadament. A totes les famílies assistents se’ls entregarà una invitació familiar per poder accedir el cap de setmana a la piscina coberta del PELL. Cal inscriure-s'hi omplint el següent full d'inscripció, que es pot entregar a l'AMPA de la vostra escola o enviant-lo per correu electrònic a tromagosa@aj-cornella.cat.

Ompliu el FULL D'INSCRIPCIÓ
Parc Esportiu Llobregat