Un gran festa de la lectura aquest dissabte amb el 'Terrabastall a la biblioteca'

Xarxa de Biblioteques de Cornellà

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà convida a les famílies amb nens i nenes des de 0 fins als 11 anys a viure una jornada especial entorn la lectura i la literatura per a infants. Podreu explorar mons d’imaginació i experimentació, de gaudi i vincle amb els llibres i la lectura, al mateix temps que despertareu el plaer de llegir i créixer compartint aventures literàries. 'Terrabastall a la biblioteca: lectors a bord!' és el suggerent títol de la jornada que aquest dissabte, 18 d'abril, acollirà durant tot el matí la biblioteca de Sant Ildefons.

Entre les 10.30 i les 14 hores la Biblioteca es convertirà en un gran espai interactiu amb activitats simultànies a diferents racons, amb itineraris per edats i amb propostes diverses, engrescadores i singulars com narracions de contes, tallers, teatre de petit format, espais de joc i molt més.
Seran tres hores i mitja on la imaginació, la creativitat i l’experimentació aniran vinculades a la lectura i a despertar entre les més petits l’hàbit i el plaer de llegir llibres i descobrir tot un món d’aventures i històries fantàstiques.

És una jornada especialment pensada per gaudir en família, que s’estructurarà entorn a tres franges d’edat: de 0 a 3 anys, de 4 a 9 anys, i de 9 a 11 anys.