APROPA, un espai per orientar els joves sobre les sortides acadèmiques després de la secundària

Departament d'Educació

Amb l’objectiu d’oferir l’ampli ventall de propostes formatives a la ciutat per als joves, l’Ajuntament organitza, el 17 d’abril, la I Mostra dels Ensenyaments de Cornellà de Llobregat ‘APROPA’, que tindrà lloc a l’entorn del Citilab, tant a l’interior com a l’exterior, entre les 9 del matí i les 8 del vespre.

La Mostra dels Ensenyaments serà un espai de difusió, informació i orientació on l’alumnat, família i qualsevol ciutadà podrà assistir a xerrades i realitzar qualsevol consulta als expositors, sobre Cicles Formatius de Grau Mitjà, Cicles Formatius de Grau Superior, estudis universitaris, formació d’adults, idiomes, accés a la Universitat i formació complementària no formal.

La Mostra constarà de una part didàctica i informativa, amb xerrades i exposicions i un altra pràctica amb tallers sobre diferents àmbits. Un total de 16 expositors, amb representants d’escoles, universitats i instituts al darrere, s’instal·laran a la zona exterior del Citilab per oferir informació i assessorament als assistents sobre les diferents opcions formatives existents a Cornellà.

Actualment, a Cornellà prop d’un miler de joves estudia alguna de les 23 modalitats que s’ofereixen a la ciutat en els cicles formatius  i FP Dual a dos centres de referència a Catalunya l’Institut Esteve Terradas i el Miquel Martí i Pol.

 

Descarrega el programa de la mostra APROPA