Aquest cap de setmana ja pots començar a gaudir dels primers actes del Corpus

Departament de Cultura

Els concerts a la plaça Catalunya, el actes infantils i familiars a parcs i places, la música jove al Parc Esportiu, l’Envelat i les orquestres o els actes populars i tradicionals ens ofereixen l’oportunitat de gaudir, de compartir i de viure la Festa al carrer i en companyia.

Ni un minut de descans i opcions a tots els racons de la ciutat serà el que es trobaran tots els que vulguin passejar per Cornellà durant aquest primer cap de setmana de juny. Tradició, cultura, originalitat i, sobretot, molta diversió, molta música i molt bon rotllo són els elements diferencials d’aquest Corpus que, com sempre, compta amb la col·laboració i implicació de les entitats que any rere any es comprometen amb la ciutat i els seus valors.

Però aquest cap de setmana ja hi ha actes molts destacats: per exemple la XX Trobada de Gegants del Corpus, que organitza el Foment de Cultura Popular dissabte a partir de les 17 hores, i amb dotze colles convidades. O també el V Cros Popular del PELL, que sota el lema "Corre o camina contra la pobresa energètica" tindrà lloc dissabte a partir de les 9 hores.

El Museu de les Aigües també realitza activitats aquest dissabte, així com la Casa Cultural de Castilla La Mancha, que celebra el seu 17è aniversari, la XIII Festa Cultural de la Primavera de l'Associació de Veïns del Casc Antic, o el IV Torneig de Bitlles catalanes, organitzat per Identitat.

Consulteu més detalls de totes aquestes activitats a l'agenda de Cornellà

Més informació a la pàgina del Corpus 2015