Sigues el primer en conèixer les notícies i les activitats culturals de la ciutat

Departament de Cultura

Aquesta setmana la programació cultural d'activitats d'oci és llarguíssima, amb motiu del Corpus. Si vols conèixer de primera mà les principals novetats de la ciutat, ja siguin les notícies més destacades o l’agenda cultural, ara ho tens molt fàcil. Tens a la teva disposició diferents canals que et mantindran informat puntualment com ara el butlletí electrònic Cornellà al Dia i el butlletí Què fer a Cornellà.

Per donar a conèixer l'actualitat cultural i d'oci de la ciutat, amb les activitats més destacades, i principalment dels caps de setmana, l'Ajuntament promou des de 2014 el projecte “Què fer a Cornellà”.Es tracta d’una iniciativa global on s’ha treballat la programació però també la difusió i la interactuació amb els veïns i veïnes de Cornellà, inclou el butlletí electrònic, on mitjançant una subscripció es pot rebre a la bústia de correu les principals novetats de la setmana, quatre xarxes socials, per estar comunicat en tot moment –twitter, facebook, flickr i instagram– i l'aplicació mòbil gratuïta “Què fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Subscriu-te al QueFeraCornellà
APP per a dispositius Android
APP per a dispositius iOS

Cornellà al Dia

També es pot consultar l'agenda d'activitats que organitza l'Ajuntament de Cornellà i les entitats de la ciutat a la web municipal, i seleccionar-la pels temes que t'interessin més, per barri o fer recerques per dia. A més, s'envia cada dilluns i divendres el Cornellà al Dia, un butlletí electrònic amb les notícies del municipi i totes aquestes activitats, tallers, cursos, xerrades, passejades, conferències, presentacions, avisos d’interès públic... en definitiva totes les propostes dels diferents departaments municipals a les quals hi pots participar.

Si encara no el reps, és molt fàcil donar-se d’alta. Només has d’entrar AQUÍ i seleccionar la informació que vols rebre a la bústia del teu correu electrònic.

Agenda Ajuntament de Cornellà
Subscripció al Cornellà al Dia