Manel Esteller i Federico Plaza a una nova cita del Cornellà Creació

El trinomi investigació+indústria+administració protagonitzarà el face to face entre entre Federico Plaza i Manel Esteller en la propera sessió del fòrum Cornellà Creació que tindrà lloc aquest divendres, 19 de juny, a partir de les 9 hores a l’edifici 7 del World Trade Center Almeda Park. La sessió tindrà format conferència-esmorzar.

La investigació vista com a una inversió a llarg termini, evitar la fuita de talent o la difícil equació entre investigació+indústria+administració són algunes de les qüestions que es debatran. Com a protagonistes dos noms cabdals: d’una banda, Federico Plaza, vicepresident executiu de l’Institut Roche i responsable de l’àrea de Government Affairs a Roche Farma Espanya. La seva trajectòria el converteixen en peça clau en aquest debat, tant per la seva experiència en l’àmbit del sector farmacèutic, com pels anys en els quals va exercir com a director general de Farmàcia i Productes Sanitaris en el Ministeri de Sanitat i Consum.

D’altra banda, comptem amb la presència de Manel Esteller, aquests dies en el punt de mira mediàtic per la recent publicació d’una investigació del programa d’epigenètica de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Bellvitge que ha permès detectar el mecanisme d’inici de la metàstasi del càncer. Autor de més de 200 articles científics ha rebut nombrosos guardons per la seva trajectòria. La darrera menció, la Medalla Doctor Josep Trueta al Mèrit Sanitari que la Generalitat de Catalunya li ha atorgat el passat mes d’abril.

Més informació i inscripcions a la web del Cornellà Creació.