Cloenda de la Universitat d'Estiu de les Dones

Departament de Polítiques d'Igualtat

La cloenda de la Universitat d'Estiu de les Dones té lloc el divendres 10 de juliol i dona per finalitzada la vuitena edició d'aquest programa formatiu superior que impulsen conjuntament l'Ajuntament de Cornellà i la Universitat de Barcelona. S'hi han inscrit un total de 130 persones, que han seguit cursos de diferents àmbits per posar de manifest una perspectiva de gènere sobre les dones artistes del segle XX, el paper de les dones a la Bíblia, a la segona Guerra Mundial, o en l'economia del bé comú.

Cada tarda, des de dilluns, s'han desenvolupat també al Citilab activitats paral·leles com teatre, un taller de tapes o un concert líric. Divendres, per tancar els cursos, té lloc una taula rodona comuna titulada "Creant oportunitats: cooperació internacional amb dones", per acabar amb la cloenda a partir de les 13.30 hores.

Els cursos de la UeD estan inclosos en el programa dels Juliols de la Universitat de Barcelona i estan acreditats amb 2 i 3 crèdits. Així mateix, aquesta formació és oberta a tothom, ja que per poder participar-hi no cal complir cal requisit, només tenir interès i ganes d’aprendre.

Universitat d'Estiu de les Dones
Programa