Cap de setmana de festes al barri de la Gavarra-Lindavista

El gruix d’actes de les festes de la Gavarra tenen lloc a entre el 18 i el 20 de setembre. Començant pel pregó de la festa a càrrec de Francisco Hidalgo (divendres, 19.30 hores al Centre Cultural Joan N. García-Nieto), i amb les nombroses activitats lúdiques i participatives de què es podrà gaudir durant tot el cap de setmana, com festivals de música i ball popular, jocs infantils, col·leccionisme, activitats esportives i concursos, entre moltes d’altres.

A la plaça Europa hi ha instal·lat de forma permanent un recinte amb atraccions firals i servei de bar. S'hi celebrarà el dissabte al matí el Mercat d'Intercanvi, mentre que a la propera plaça d'Extremadura hi haurà jocs infantils relacionats amb el reciclatge. A la plaça d'Europa també hi tenen lloc l’espectacle de varietats “Danza, fiesta y coplas” (divendres, 22 hores), el festival de balls populars (dissabte, 20 hores) i el gran ball amb orquestra (dissabte, 22.30 hores), a més de l’acte final, amb actuacions i una traca final (diumenge, 18 hores).

Diumenge a les 12 hores també té lloc a la plaça Europa una festa de l’escuma, mentre que el 8è Concurs popular d’arrossos ‘Ciutat de Cornellà’ se celebra al c. Cornellà Modern, i la 4a Sardinada popular, davant del mercat Marsans.

Descarrega el programa de festes 2015