Cap de setmana ple de festa a Sant Ildefons

Aquest cap de setmana Sant Ildefons pren el relleu de les festes de barri. I ho fa amb activitats per a tota la família, des d'exposicions, a música, esport, tallers infantils, degustacions gastronòmiques i activitats relacionades amb la història del barri. El pregó d'inici el donarà Constancio Enciso, ex-director de l'institut Maria Aurèlia Capmany, el divendres 9 d'octubre a les 20 hores, al Centre Cívic Sant Ildefons. Dissabte, la plaça de Sant Ildefons serà escenari de tallers infantils, inflables, activitats de l'Esplai Jove, festivals de música i dansa i a la nit, ball popular amb orquestra.

Diumenge al matí la plaça estarà dominada pel Mercat d'Intercanvi, i seguirà la música i els tallers infantils, més Castellers. Dilluns, 12 d'octubre, es tanca la festa, com és tradicional, amb la missa del Pilar i les havaneres. Moltes activitats contenen interès gastronòmic: des de la degustació de les primeres hortalisses dels horts urbans del barri, a un taller d'alimentació saludable, la fira Sant VIldefons (divendres nit) o ​​el 'potaje' popular de diumenge al migdia.

“Sant Ildefons en la mirada.(1960-1990) El barri vist pels seus veïns”

El dijous 8 d’octubre, a les 19:30h., s’inaugura l’exposició “Sant Ildefons en la mirada.(1960-1990) El barri vist pels seus veïns”. Es tracta d’una mostra de 100 fotografies del barri de Sant Ildefons entre 1960 i 1990, seleccionades entre les més de 400 que van cedir els veïns i veïnes del barri, en què es poden veure els espais urbans i les escenes familiars i col·lectives d’aquest emblemàtic barri de Cornellà. Es podrà visitar al Centre Cultural Sant Ildefons (pl. Carles Navales, s/núm.) fins al 30 d’octubre, de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores.

Programa de Festes Sant Ildefons 2015