Abonaments per a la temporada de tardor del Cornellà Escena

La programació de tardor de teatre i música de l’Ajuntament de Cornellà, el Cornellà Escena, aixeca el teló amb un plat fort: l’actuació de David Carabén, aquest dissabte 17 d’octubre a les 22.00 hores, a la sala Ramon Romagosa (c. Mossèn Jacint Verdaguer, 52). L’actuació de Carabén obrirà la vetllada, que conclourà amb l’artista convidat Luna y Media.

David Carabén és una de les figures claus de l’escena musical del país. Guitarra, veu i principal compositor de Mishima, l’artista barceloní ha escrit un grapat de cançons que, contextualitzades i comentades per ell mateix al llibre: La forma d’un sentit”, han rebut el caire literari que mereixen. David ha decidit alternar els concerts de la seva banda amb una proposta més íntima i així, acompanyat només de piano i trompeta, repassar cançons que habitualment no formen part del seu repertori de directe.

Abonaments per a diversos espectacles

L’entrada a taquilla costa 15€, però l’Ajuntament de Cornellà ofereix diversos descomptes per als espectacles de la programació Cornellà Escena: comprant l’entrada anticipadament, s’obté un 10% de descompte, i un 20% addicional acreditant tenir el Carnet Jove, carnet de la Xarxa de Biblioteques, tarja Rosa, entre d’altres. A més, també es pot adquirir un abonament per a diversos espectacles, que pot suposar fins a un 30% de descompte. Aconseguiu més informació a la web indicada o contactant amb el departament de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà. al telèfon 93 377 99 11 (ext. 1462).

 

Programació Cornellà Escena (tardor 2015)
Venda d'entrades i abonaments
Informació sobre descomptes