Consulta el www.queferacornella.cat per conèixer les opcions d'oci i cultura a la ciutat

Departament de Cultura

Aquest cap de setmana la programació cultural d'activitats d'oci a la ciutat és molt extensa: tant activitats de sala com populars. Pel que fa a les primeres, destaca l'estrena de la programació Cornellà Escena, protagonitzada per David Carabén (Mishima); l'Auditori de Cornellà també estrena programació amb l'espectacle de dansa BCN City Ballet; i dissabte i diumenge, l'Auditori de Sant Ildefons acull la primera edició del Festival de Microteatre de Cornellà, amb peces de 15 o 20 minuts.

I pel que fa a les segones, recordeu la Festa del Trenet, diumenge durant tot el dia a Can Mercader, la bicicletada de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, o la desfilada solidària 'La memòria està de moda', a benefici de familiars i malalts d'Alzheimer.

Per donar a conéixer l'actualitat cultural i d'oci de la ciutat, principalment dels caps de setmana i dels festius, l'Ajuntament va posar en marxa ara fa un any el projecte “Què fer a Cornellà”. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic i Facebook, Twitter, flickr i Instagram.

Es tracta d’una iniciativa global on s’ha treballat la programació però també la difusió i la interactuació amb els veïns i veïnes de Cornellà, que inclou un butlletí electrònic, on mitjançant una subscripció es pot rebre a la bústia de correu les principals novetats de la setmana, quatre xarxes socials, per estar comunicat en tot moment i l'aplicació mòbil gratuïta “Que fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Programació Cornellà Escena
Programació Auditori de Cornellà
Festival de Microteatre de Cornellà
Festa del Trenet
Desfilada solidària 'La memòria està de moda'