848 persones han donat la seva opinió sobre el fraccionament d’impostos

L'Ajuntament de Cornellà va posar en marxa el mes d'octubre la plataforma Cornellà Opina, un nou espai d'opinió i coresponsabilitat, que l'Ajuntament ha obert per plantejar regularment diferents qüestions, de qualsevol transcendència, perquè els veïns i veïnes de Cornellà manifestin la seva opinió.
Entre el 15 i el 31 d'octubre els ciutadans i ciutadanes van poder manifestar la seva opinió en una enquesta sobre la possibilitat de fraccionar el pagament de diferents impostos en dotze terminis per als rebuts domiciliats. En total 848 persones van opinar, d'ells 506 s'han mostrat favorables a fer el pagament en 12 mesos, mentre que 342 s'han mostrat contraris.

Cornellà Opina va dirigit a qualsevol persona de Cornellà amb ganes d'opinar sobre temes de la ciutat, que independentment de la seva transcendència o abast, tenen a veure amb la gestió municipal. A més, els participants sabran si la seva opinió coincideix o no amb la majoria dels altres enquestats, que també viuen a la ciutat i s'interessen per dir la seva.

Per opinar en una enquesta només cal registrar-se prèviament. Aquest pas és necessari per garantir un bon funcionament de l'aplicació, per evitar respostes que falsegin els resultats i per seguretat. Posteriorment només cal iniciar sessió amb l'usuari i contrasenya per poder votar a cada enquesta o proposta, que funcionen igual que un senzill formulari.

 

Entra a http://opina.cornella.cat/