Seguiment en directe del ple municipal

Dijous, 25 de febrer, a partir de les 19h, es podrà seguir en directe el ple ordinari municipal de l'Ajuntament de Cornellà des del Saló de Plens del Consistori. Posteriorment es podrà descarregar al canal youtube de l'Ajuntament.
Els ple es podrà seguir a través de la tecnologia streaming des de la web municipal de Govern Obert. Per poder veure els plens des d'internet es necessita un navegador amb Flash Player o suport de vídeo MP4.
La iniciativa té a veure amb les polítiques de transparència i comunicació impulsades pel consistori amb l'objectiu de que els ciutadans i ciutadanes tinguin coneixement de les polítiques i acords que es concreten en els plens municipals i puguin tenir accés a tota la informació del municipi.


Govern Obert, informació i transparència
Govern Obert és una plataforma de la web municipal www.cornella.cat creada el 2013 amb l'objectiu de donar impuls a la implicació ciutadana en els projectes que s'impulsen a la ciutat. Els eixos d'aquest portal són la transparència, la col•laboració i la coresponsabilitat, amb l'objectiu d'aconseguir una gestió més eficient i més eficaç dels recursos i serveis que s'ofereixen a la ciutat. Amb aquesta plataforma es té accés directe a diferents eines de consulta com un apartat d'Open Data, els pressupostos municipals, indicadors de transparència, seguiment de projectes de col•laboració, enquestes, l'activitat dels consells de participació ciutadana, etc.


A partir de demà es podrà veure el ple clicant AQUI