El Citilab disposa d'una aula d'estudi nocturna oberta durant tot l'any

El Citilab, posa a disposició dels joves de la ciutat un aula d'estudi nocturna durant tot l'any. El nou espai per estudiar és obert els 365 dies de l'any, des de les 20 hores fins a les 8 del matí, i els dissabtes i diumenges, de 10 a 14 hores, i de 16 fins a les 8 del matí. La nova aula d'estudi municipal va entrar en funcionament el 28 de desembre, coincidint amb l'època de Nadal i el primer període d'obertura de la resta d'aules d'estudi d'aquest curs escolar.

Amb la posada en marxa d'aquest espai permanent es pretén millorar les condicions per facilitar l'estudi, unes condicions que de vegades són difícils de tenir al mateix domicili. Les aules estan dotades de connexió wi-fi i d'alguns llibres de referència, són ideals tant per la concentració individual com per fer treballs en grup. Ara, per primer cop, els estudiants podran disposar d'un equipament obert durant la nit, aquest fet possibilitarà l'estudi més enllà dels horaris en què habitualment les instal•lacions municipals com les biblioteques estan tancades al públic.

El nou espai permanent al Citilab vindrà a complementar l'oferta que habitualment ofereixen les altres aules existents a la ciutat. En total són quatre les instal•lacions que donen aquest servei: el Centre Cultural Joan N. García-Nieto (tercera planta), la Biblioteca Marta Mata, la Biblioteca Sant Ildefons i el mateix Citilab.


Períodes Aules d'Estudi Cornellà'2016
Del 28 de desembre al 7 de febrer
Del 20 de maig al 3 de juliol
Del 26 d'agost al 4 de setembre

Aula permanent Citilab
Tot l'any.
De dilluns a divendres, de 20 a 8h
Dissabtes i diumenges, de 10 a 14h i de 16 a 8h

 

Aules d'Estudi de Cornellà