Ja et pots inscriure a les activitats de la Festa del Riu

Departament de Medi Ambient

Cornellà celebra aquest any la Festa del Riu el diumenge 3 abril. Durant tot el matí l'entorn del riu Llobregat s’omple d’activitats, que van des de tallers familiars relacionats amb la flora i la fauna que hi ha, una plantada d’arbres, a excursions a peu o amb bicicleta, i una carrera d’obstacles per als més esportistes.

Les activitats començaran a les 10 del matí, organitzades sobretot al voltant de la passarel·la que dóna accés als marges del riu, al final del carrer Verge de Montserrat. A la majoria es requereix inscripció prèvia, que es pot fer al telèfon 93 475 87 18 o el correu eflores@aj-cornella.cat, però també es podran fer el mateix dia mentre quedin places disponibles (hi haurà un punt d’informació costat de l’inici de la passarel·la). Una excepció: la cursa de Train Running tanca la inscripció l’1 d’abril.

Les escoles i instituts també participen en una activitat específica el matí de l’1 de abril. L’objectiu de la Festa del Riu és promoure la sensibilització per la protecció mediambiental del riu Llobregat, recuperar el medi, i apropar tothom al riu a través d’activitats esportives, socials, culturals i ambientals.

Train Running 2016

Cordes, fang, contenidors, pneumàtics, aigua, túnels, xarxes … Són els obstacles que ens posa davant la Train Running 2016 per gaudir amb la família i els amics d’una carrera d’obstacles. Pot participar-hi tothom, l’edat mínima són 8 anys si els menors van acompanyats. Començarà a les 10 hores del mateix diumenge 3 d’abril, i la inscripció, que costa 8 euros, es pot fer fins a l’1 d’abril al Club Delfos, J’Arribu-Sports i Orgànic.

Descarrega el tríptic de la Festa del Riu 2016
Més informació al Cornellà Informa de març