L'Institut Maria Aurèlia Capmany acull una trobada europea sobre immigració del projecte Erasmus +

Departament d'Educació

Durant aquesta setmana, alumnes d'Itàlia, Grècia, Turquia, Polònia i Letònia són a Cornellà participant amb els alumnes de l'Institut Maria Aurèlia Capmany en una trobada sobre immigració inscrita en el programa europeu Erasmus + EUtopia.

Els estudiants s'allotgen a casa de famílies del mateix institut i durant la setmana prendran part en activitats relacionades amb la situació de la immigració a Europa, tallers i dues conferències a càrrec de Roland Fosso (autor de "Migrants in search of a dream") i Azahara Haughey, de l'ONG Action Aid. Així mateix, aprofitaran algunes hores per realitzar visites turístiques a alguns indrets de Barcelona.

Erasmus + és un programa promogut per la Unió Europea per promoure l'educació, la formació, la joventut i l'esport. El Maria Aurèlia Capmany és un dels deu instituts catalans que s'ha implicat en el projecte com a coordinador d'aquesta trobada. Els joves, amb l'enriquiment que la diversitat dels seus orígens permet,  analitzaran els avanços que necessita fer Europa en matèria d'immigració.