L'Ajuntament de Cornellà rep el segell InfoParticipa

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha estat distingit amb el segell InfoParticipa, en un acte públic celebrat el dimecres 20 d'abril a Barcelona. El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP), per als webs municipals que publiquen una informació que facilita que qualsevol ciutadana o ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast.

Cornellà ha obtingut una avaluació del 96%, complint 50 dels 52 indicadors plantejats. Per obtenir un segell els webs han d'assolir una puntuació superior al 75 % d'indicadors tenint en compte la població de cadascun dels municipis.

En els darrers anys, l'Ajuntament ha anat incorporant a www.cornella.cat i al portal Govern Obert tota mena d'informació referent al consistori, l'organització municipal, el ple, els regidors, el pressupost i altres elements i indicadors destinats a fer més transparent la gestió municipal.

 

Mapa InfoParticipa 2016