La ciutat de Cornellà reclama corregir les desigualtats socials en la quarta edició de la “Setmana de la Dignitat”

Acció Social

Un any més, Cornellà celebra la “Setmana de la Dignitat” per posar en relleu que la crisi econòmica no ha finalitzat i que, a més, les seves conseqüències en totes les franges d’edat són cada cop més rellevants, provocant desigualtats que amenacen la cohesió social de la nostra societat. Així, del 17 al 22 de maig, la ciutat ha organitzat, per quart any consecutiu, un ampli programa d’actes divulgatius i reivindicatius amb l’objectiu de conscienciar la població de la necessitat de plantar cara a la situació de precarietat actual.

“La Setmana de la Dignitat” està impulsada per l’Ajuntament de Cornellà dins del marc de l’Acord Social contra la Crisi, que aplega una trentena d’entitats, institucions, grups polítics, agents socials i particulars del municipi.

Enguany, entre les activitats programades destaquen diferents xerrades divulgatives que tenen com a objectiu retratar la desigualtat des de diferents àmbits. Per començar, el President de la Taula del 3er Sector, Oriol Illa parlarà sobre la situació d’emergència social que es viu en l’actualitat a Catalunya, a partir de l’experiència de les entitats socials que dia rere dia treballen per combatre les desigualtats i ajudar a les persones més desfavorides. Aquesta radiografia general tindrà lloc el dimarts a les 19h a l’Auditori de Sant Ildefons.

Tots aquells que ho desitgin poden adherir-se al Manifest per la Dignitat a través d'aquest enllaç  o en els punts de les activitats programades.

 

Web Setmana de la Dignitat
Descarrega les activitats
Llegeix la nota de premsa completa