Nits de cinema familiar i música a l’aire lliure

El cinema a la fresca ja és un clàssic de les nits d'estiu a la plaça de Catalunya. Aquest dimecres, 13 de juliol, a les 22 hores, podeu gaudir d'una proposta gratuïta per a tota la família, JURASSIC WORLD (USA, 2015), una nova versió del parc temàtic amb dinosaures de totes les grandàries i classes, del director Colin Trevorrow.

La programació de les Nits d'Estiu ha començat amb força, aquest dijous 14 al Castell, a les 22 hores, tenim el pop sòlid i contundent de la jove cantant i guitarrista d'Osona Núria Graham. I el divendres 15 de juliol, doble concert de pop al parc de Can Mercader: un de més roquer amb la cantant Yolanda Pérez, a les 22 hores, i tot seguit el pop electrònic del duo Najwajean, a les 23 hores. Després de set anys dedicats a les seves respectives carreres en solitari, el duo que va redefinir els límits entre el pop i l'electrònica a la fi dels 90 torna amb ‘Bonzo' el seu nou disc. Amb nous sons, però sense abandonar les seves arrels, Najwa Nimri i Carlos Jean tornen a situar-se en l'avantguarda de la música electrònica del nostre país, disposats a revolucionar el panorama musical.

A la ciutat trobareu plans per gaudir de l'estiu per a tots els gustos. Tan sols heu de triar el que més us agradi consultant l'agenda "Què fer a Cornellà". Seguit tota l'actualitat cultural i d'oci a través de la pàgina web, un butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o bé l'aplicación móvil gratuita "Què fer a Cornellà" que permet consultar la programació dels smartphones.

Consulta aquí l'agenda Què Fer a Cornellà
Programació Nits d'Estiu 2016