Inscripcions obertes per als més de 50 tallers als centre cívics de la ciutat

Aquest mes de setembre, els centres cívics de Cornellà obren les inscripcions per a les seves activitats i tallers del darrer trimestre de l'any. Apropeu-vos a conèixer les opcions d'oci, de formació, i a compartir experiències creatives. En total més de mig centenar de propostes als tres centres cívics de la ciutat. La major part dels cursos són trimestrals, comencen l'última setmana de setembre i principis d'octubre, i les inscripcions es poden formalitzar a cada centre fins al 30 de setembre, la majoria de les activitats.
El Centre Cívic de Sant Ildefons ofereix cursos de dibuix i pintura per a infants i adults, tai-txi, flamenc, dansa oriental, sardanes, joieria, fotografia, informàtica, alimentació saludable, zumba, música i molt més La formalització de la inscripció es pot fer trucant al 93 375 63 29 o enviant un correu a ccsildefons@aj-cornella.cat.
El Centre Cívic La Gavarra continuarà amb les propostes clàssiques del taller d'art, el d'artteràpia, rispoteràpia, meditació o els cursos d'introducció a la moda organitzats per l'Associació Cultural Gent i Futur Per obtenir més informació de la programació dels cursos o realitzar la inscripció, cal trucar al telèfon 93 376 20 11 o bé enviar un correu electrònic a ccgavarra@aj-cornella.cat.
D'altra banda, ja són a punt els cursos per al trimestre de tardor del Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat. Com a novetat, tindreu un taller de monòlegs, o diverses opcions en la variant de cuina com la cuina detox de tardor, postres lleugers o cuina de Nadal, una oferta que es complementarà amb altres propostes més consolidades com els cursos de pintura, fotografia, ganxet, o cuina en família, entre d'altres. El període d'inscripcions és obert fins al 30 de setembre.