228 activitats saludables als parcs, places, i també a la piscina

Vine a Fer Esport Salut! torna amb més de dues-centes activitats gratuïtes, sense inscripció i dinamitzades que organitza el departament d’esports de l’Ajuntament de Cornellà. Hi ha propostes amb diferents nivells de dificultat i adaptades a qualsevol edat o preparació física. L'objectiu és promoure entre la ciutadania l'esport saludable, gratuït, en espais públics -places, parcs, i també a les piscines municipals-, i conscienciar tothom que té molt fàcil realitzar una activitat física prop de casa.

Com a novetat s'afegeix a la programació el Primal Training, un entrenament de gestos funcionals (empènyer, córrer, saltar...) ajudant-se del propi pes corporal, els dissabtes al costat del rocòdrom de Can Mercader. També trobareu les propostes habituals: Masterclass al ritme de la música, Nordik Walking, les excursions de Passos a Mils, Ànim 10, activitats a la piscina de Can Millars o rutes de ciclisme.

Totes les activitats estan supervisades per un monitor o dinamitzador esportiu i pràcticament cada dia hi ha entre dues i quatre activitats diferents per tota la ciutat. Són totes gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

Per a més informació :
Departament d'Esports: 93 377 02 12 / extensió 1797

Tríptic activitats SETEMBRE-DESEMBRE 2016