Oberts tallers informatius per participar en el disseny del PAM

El Pla d'Actuació Municipal 2016 - 2019 (PAM) és el document que estableix el full de ruta i el compromís de l'activitat del govern municipal per aquest període, amb l'objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida dels habitants de Cornellà. Un document que l'Ajuntament obre a les aportacions ciutadanes per conèixer el seu punt de vista en la gestió municipal. Per aquest motiu, s'ha habilitat la web pam.cornella.cat perquè qualsevol persona empadronada a Cornellà pugui valorar les propostes del govern municipal, així com aportar les seves pròpies idees. 

A més, l'Ajuntament posa en marxa a partir del 20 de setembre uns tallers oberts a la ciutadania en els diferents barris de la ciutat, perquè tothom que hi estigui interessat pugui participar en el disseny del Pla d'Actuació Municipal 2016-2019 (PAM). També s'han instal·lat sis punts de suport presencial per facilitar la participació on- line en diferents espais públics de la ciutat, de dilluns a divendres, amb la presència d'un informadors que assessoren als usuaris.
El document del PAM està distribuït en sis grans eixos: Potenciar l'economia local i l'ocupació, garantir la convivència ciutadana, potenciar l'educació i la família, enfortir el teixit cultural i associatiu, vetllar per la salut, el medi ambient i el consum responsable; i, realitzar una gestió pública més propera. Aquests eixos contemplen prop de 400 accions concretes sobre les que els ciutadans poden opinar i fer aportacions.

El full de ruta per codissenyar la ciutat

El PAM permet que tota l'estructura municipal tingui clar quins són els objectius prioritaris i quines són les accions a realitzar per tal d'assolir-los. Gràcies a aquesta priorització tots els departaments coneixen quines són les fites que s'hauran d'haver assolit quan la legislatura acabi, l'any 2019. El PAM també facilita el treball transversal en aquells objectius que impliquen diferents departaments i garanteix que tothom treballi amb uns objectius comuns.

TALLERS SOBRE EL PLA D'ACTUACIÓ MUNICIPAL

Fontsanta - Fatjó Dimarts 20 de setembre Citilab de  19 a 21 hores
Pedrò - Gavarra Dijous 22 de setembre C.C.Joan N. García-Nieto de  19 a 21 hores
Almeda Dimarts 27 de setembre Casal d'Avis d'Almeda de  19 a 21 hores
Sant Ildefons Dilluns 3 d'octubre Biblioteca de Sant Ildefons de  19 a 21 hores
Centre - Riera Dijous 6 d'octubre Castell de Cornellà de  19 a 21 hores

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inscriu-te als tallers del PAM

CENTRES DE SUPORT PRESENCIAL

Per facilitar la participació en línia a la ciutadania, s'habilitaran a cada barri punts de suport digital, de dilluns a divendres, amb la presència d'uninformador:

  • Ajuntament de Cornellà, Oficina d'Atenció al Ciutadà. De 9 a 20 h.
  • Casal de la Gent Gran d'Almeda. De 17 a 20 h
  • Citilab, al barri Fatjó. De 17 a 20 h
  • Centre Cultural Joan N. Garcia-Nieto, al barri de la Gavarra. De 17 a 20 h
  • Parc Esportiu Llobregat (PELL), al barri Riera. De 17 a 20 h
  • Centre Cívic Sant Ildefons. De 17 a 20

WEB DEL PLA D'ACTUACIÓ MUNICIPAL

Llegir la nota de premsa completa