Arrenca la programació de tardor del Cornellà Escena

La programació cultural a Cornellà ve plena de bones propostes orientades als diferents públics i a totes les edats. Des del Cultura en Família arriben quatre iniciatives.

El diumenge 2 d'octubre a la Sala Ramon Romagosa tindrem Torna Robin Hood. Un espectacle que vol aprofundir en la figura dels herois, en la necessitat que tenim d'ells i en l'esperança que representen. Els protagonistes creuen que només un heroi com ell els pot ajudar a sortir del pou. I per això decideixen portar físicament al teatre. Però Robin Hood és segrestat poc abans de sortir a escena. Fet que provocarà que els protagonistes iniciïn un viatge a la recerca de l'heroi perdut.

A l'Auditori de Sant Ildefons, el diumenge 30 d'octubre a les 12h tindrem Draps una aventura on el cicle vital és l'eix. Una història basada en el plaer de la descoberta i la curiositat com a motor per a l'aprenentatge dels més petits.

El 6 de novembre a les 12h i a la Sala Romagosa podrem gaudir de plors de cocodril una veritable odissea quotidiana plena de plors, rialles i sorpreses.

Finalitzarà el cicle Acluca els Ulls. La recerca dels paraules boniques el dia 20 de novembre a les 12h a l'Auditori Sant Ildefons. Un musical que mirarà de recuperar les paraules boniques que ens envolten.

 

I per als adults, a la Sala Ramon Romagosa s'han previst quatre actuacions de música i teatre que faran d'aquesta tardor una estació molt interessant.

La temporada comença amb You Say Tomato el 9 d'octubre a les 19:00 a la Sala Ramon Romagosa. Una magnífica comèdia amb tons dramàtics que ens explica la història d'una parella sentimental i artística en un moment de crisi. No us perdeu aquesta història intensa i humana molt ben interpretada per Anna Moliner ( "Sagrada Família" i "Cites" a TV3) i Joan Negrié, que ja van fer junts "Barcelona" amb Emma Vilarasau.

La setmana següent, tindrem el jazz amb tocs sicilians de Anthus amb Radici. Després de passar pels millors festivals del país, com el VII Festival de Jazz de Girona, la XVIII Festival de Música Creativa i Jazz de Ciutat Vella, el XVIII Festival Nits de Jazz Platja d'Aro i el Festival Internacional de Jazz de Barcelona entre d'altres , visitarà Cornellà el dia 16 d'octubre a les 19:00h.

Novembre serà el torn de la proposta Lorca contra Lorca. La paraula imprevista. El 2016 es commemoren 80 anys de la pèrdua d'un dels poetes i dramaturgs més grans de les lletres espanyoles, la veu del qual segueix sent actual. L'espectacle vol ser un petit homenatge de dues actrius, Mercè Sampietro i Estel Solé i del músic Eduard Iniesta al poeta granadí, que va ser defensor de la cultura popular, de la modernitat, de la lluita i, sobretot de la llibertat. El diumenge 13 de novembre a les 19h serà quan puguem gaudir dels textos d'aquest granadí universal.

El dissabte 19 de novembre a les 22 hores serà el torn de Ferran Palau que ens presentarà "Santa Ferida" en un format inèdit, un duo format amb Adriano Galante al banjo.
Després del seu debut en solitari amb 'L'aigua del Rierol', disc que el va portar a estar entre el millor de l'any de revistes tan destacades com Rockdelux, Ferran Palau, més conegut com un dels líders del grup Anímic, presenta el seu segon treball en solitari, 'Santa Ferida'. En aquest disc, tot i que no s'allunya de les temàtiques que sempre li han atret i inspirat com és la mort, la religió i la culpa, trobem una sensació més lleugera, on sobresurt una estètica i atmosfera estiuenca, de cançons que escoltaries amb la calidesa del sol i la brisa marina acariciant la teva pell. Un disc ple de hits com l'enganxosa "La daga" o la ja clàssica "El meu lament", i d'ecos de bandes com Talk Talk o Timber Timbre i de solistes com Cass McCombs o Damien Jurado.


L'Ajuntament de Cornellà ofereix diversos descomptes per als espectacles de sala del programa Cornellà Escena que podreu consultar al següent link.