Artistes de Cornellà mostren el seu talent als carrers de la ciutat

Aquests dies heu pogut veure als carrers de la ciutat una mostra del talent artístic dels autors locals en unes torretes instal·lades en diversos punts de la ciutat. La iniciativa, posada en marxa per l'Ajuntament de Cornellà aquesta tardor, pretén ser un nou marc cultural d'expressió artística sota el nom "Cornellà Espai d'Art". Es tracta d'un nou format per a realitzar exposicions itinerants amb creacions d'artistes locals.

El projecte s'inicia amb les propostes del fotògraf Lukas i del grup FAC (Factoria Artística de Cornellà), una entitat formada per artistes plàstics que ja han fet diferents projectes artístics a espais públics com l'estació d'autobusos i façanes d'escoles, entre d'altres. Els primers han fet una interpretació pròpia de diferents obres d'art famoses. Per la seva banda, el fotògraf Lukas ha volgut recrear al voltant de quatre lones de les torretes diverses temàtiques amb les quals treballa habituàlment.
Les torretes s'instal·laran durant el mes d'octubre en diferents espais públics de la ciutat i aniran rotant per tots els barris.

Fotografies Lukas Korneyá
Factoria Artística de Cornellà