El Centre d'Empreses Baix Llobregat explica en 5 passos com generar innovació

Reflexionar sobre els elements que s'han de tenir presents per generar innovació a les empreses, triar els partners més indicats i com s'han d'establir aquests mecanismes de col·laboració per generar innovació amb més impacte, és la finalitat de la sessió informativa que es farà el pròxim dijous 10 de novembre al Centre d'Empreses Baix Llobregat.

El seminari, 5 passos per generar innovació col·laborativa i responsable, és gratuït i està adreçat al personal directiu, gerència i RRHH de PIME. Serà impartit per Inma Pérez Cendón, Directora de Nottopic, empresa especialitzada en oferir acompanyament a organitzacions i territoris per a la generació de processos innovadors orientats a resultats, a la vegada que es fomenta la Responsabilitat Social i la Comunicació estratègica. Ha desenvolupat la seva trajectòria com a responsable màrqueting del Grup Adecco durant 12 anys i ha portat a terme el desenvolupament de diferents projectes orientats a l'empresa a la Generalitat de Catalunya i a diferents Ajuntaments.

Al llarg de les quatre hores que dura el seminari, els assistents coneixeran quins són els elements necessaris per innovar, per què és tan important innovar i quins són els avantatges de la innovació col·laborativa i responsable, així com saber triar les millors aliances o associacions per innovar en xarxa, tot desvetllant les 5 fases claus per innovar en col·laboració. El taller formatiu ofereix una bateria de preguntes que ens hem de fer a cada fase per portar a terme amb èxit la innovació col·laborativa mitjançant aliances duradores.

El Centre d'Empreses Baix Llobregat promou periòdicament jornades, seminaris i tallers d'interès empresarial amb la finalitat de crear i mantenir ocupació a través del foment de l'esperit emprenedor i innovador i del suport a la creació i consolidació d'empreses a la ciutat. El Centre d'Empreses és l'àrea de promoció econòmica de l'empresa municipal de promoció social, urbana i econòmica de Cornellà de LLobregat (PROCORNELLA).

 Consultar activitats del Centre d'Empreses Baix LLobregat
 Inscripció al seminari