Masterclass saludable i Primal training per posar-se en forma a la ciutat

El programa Vine a fer esport salut! guanya cada dia més adeptes amb una oferta equilibrada i variada, per tal que la ciutadania trobi l'activitat més adient a la seva condició física i la seva salut. Així, es poden trobar des d'exercicis de tonificació general, combinació de treball cardiovascular, a diversos circuits , itineraris, caminades, iniciació a la cursa i entrenament per a corredors, entre d'altres propostes.

Aquesta tardor s'han presentat 228 propostes de diferent intensitat i adreçades a totes les edats, desenvolupades a l'aire lliure (places, parcs, piscina, llera del riu) i sota la supervisió d'un monitor especialitzat, de forma totalment gratuïta i sense inscripció prèvia. L'objectiu és promoure entre la ciutadania l'esport saludable i conscienciar tothom que té molt fàcil realitzar una activitat física prop de casa.

Una de les novetats d'aquest trimestre ha estat el Primal Training, un entrenament de gestos funcionals (empènyer, córrer, saltar...) ajudant-se del propi pes corporal, els dissabtes al costat del rocòdrom de Can Mercader. També els dissabtes trobareu la Masterclass per tonificar el cos mitjançant moviments corporals i al ritme de la música. La resta de la setmana trobareu les activitats habituals: Nordik Walking, les excursions de Passos a Mils, Ànim10, activitats a la piscina de Can Millars o rutes de ciclisme.

A més, per tenir cura del cos no tot és exercici físic, l'alimentació també hi juga un paper important, per això un cop al mes el centre cívic Sant Ildefons ofereix un taller d'alimentació saludable per tractar els hàbits alimentaris amb la realització de dues receptes saludabes (aquest taller és amb inscripció prèvia).

Per a més informació :
Departament d'Esports: 93 377 02 12 / extensió 1797
Consulta tota la programació a la web de l'Ajuntament de Cornellà.