Agents d'innovació social i digital de l’AMB es donen cita a Cornellà

La 3a setmana de la co-innovació a Cornellà se celebra aquest any entre el 28 de novembre i el 2 de desembre, al Citilab. El lema de la trobada és “La responsabilitat en les iniciatives d'innovació social i digital” i el repte és treballar col·laborativament per posar en marxa projectes en els àmbits de l’educació, la salut, el treball, la cohesió social, la participació, l’economia, l’habitatge i la mobilitat.
La Setmana de la co-innovació és un esdeveniment anual que vol reunir les organitzacions amb i sense ànim de lucre, els emprenedors i el públic en general durant una setmana de diàleg i interacció per aconseguir visibilitzar totes aquelles accions innovadores que es treballen al territori. Totes aquelles iniciatives que estan potenciant la innovació, aquelles que implementen idees que transformen la societat.

Aquesta nova edició de la Setmana de la co-innovació  és una invitació oberta per a la reflexió, el diàleg i l’acció a favor de la innovació ciutadana, social, tecnològica, empresarial, juvenil… o a qualsevol altre forma d’innovació que aporti solucions eficaces per donar forma als nous temps.
Serà una setmana amb esdeveniments educatius, amb conferències, tallers, presentación d’eines i dinàmiques sobre les competències que estem treballant en aquests moments.

Enguany la setmana s’obre a tota l’AMB i l’objectiu de la trobada és impulsar un laboratori obert amb els agents d’innovació social i digital dels 36 municipis. Participen els membres de la Xarxa d’Innovació social col·laborativa (XISC) de la comarca, que es va impulsar des de el Citilab a la 1a convocatòria de la setmana el 2014, com són Sant Joan Despí, Sant Boi, Viladecans, El Prat, Sant Feliu i Cornellà; a més dels agents d’altres municipis com Sant Cugat i Barcelona, entre d’altres.

Es pot consultar el programa de totes les activitats previstes a: co-innova.citilab.eu