Arbres dels desitjos i bústies del Mag Maginet, ambient nadalenc a Cornellà

L'ambientació de Nadal ja és als carrers de la ciutat, després de la tradicional i simbòlica encesa de llums el passat dia 1 de desembre amb la participació molt especial dels infants de Cornellà en un acte lúdic i festiu. Enguany, s'han incorporar elements descoratius nous per contribuir més encara a crear la màgia i la il·lusió d'aquestes festes.

D'una banda, els Arbres dels Desitjos, instal·lats un a cada barri, amb l'objectiu de recrear l'esperit nadalenc i motivar als més menuts a expressar els seus millors desitjos de futur i penjar-los a l' arbre. L'arbre dels desitjos és un disseny de l'artista de Cornellà Jordi Rocosa. Les localitzacions seran: Passeig dels Ferrocarrils Catalans, plaça de la Sardana, plaça Gandesa, plaça Catalunya, plaça de Sant Ildefons i plaça Pallars.

Els sis arbres, creats en ferro, s'instal·laran a partir del 12 de desembre i fins al dia 30. Durant aquests dies un dinamitzador ajudarà als infants a penjar les targetes dels desitjos (de 16.30 a 18.30 hores). Les targetes seran lliurades als nens i nenes dels centres educatius de la ciutat i es podran penjar a qualsevol dels arbres.

D'altra banda, podreu trobar a diferents llocs de la ciutat les Bústies del Mag Maginet, perquè els infants de Cornellà pugueu adreçar les cartes al patge i emissari oficial dels Reis Mags d'Orient a la nostra ciutat. En total, seran set bústies: davant dels tres mercats municipals (Centre, Marsans i Sant Ildefons), Citilab, Parc Esportiu Llobregat, Passeig FFCC amb el carrer Dolors Almeda i plaça del Trinquis.

A més, com cada any, podreu gaudir d'un Nadal molt especial a la ciutat amb més de mig centenar d'activitats festives i tradicionals programades en col·laboració amb les entitats, que ja podeu consultar a l'agenda de Nadal.

Descarrega't la Carta de Reis