Creu Roja engega la campanya solidària de recollida de joguines

Un any més, la Creu Roja de Cornellà posa en marxa per aquestes dates la campanya de recollida solidària de joguines per als nens i nenes de famílies més desfavorides, amb problemes socials o econòmics, per tal que cap infant es quedi sense joguines la Nit de Reis. L'objectiu és sensibilitzar la societat sobre les desigualtats que pateixen alguns nens, ressaltar la importància de la joguina a l'educació dels més petits i fomentar la integració cultural.

A més, des de la Creu Roja es posa l'accent en algunes recomanacions sobre el tipus de joguines que es poden aportar a la campanya: han de ser noves, educatives, i, sobretot, no sexistes ni bèl·liques. per poder beneficiar-se d'aquesta iniciativa, les famílies interessades hauran de passar prèviament pel departament dels Serveis Socials.

També, podreu trobar un punt de recollida de joguines a la Fira de Santa Llúcia, els dies 17 i 18 de desembre, on la Creu Roja estarà present amb una carpa.

Si voleu fer la vostra donació de joguines o informar-vos sobre els punts de recollida de la Campanya, us podeu adreçar a la seu de la Creu Roja de la nostra ciutat, al carrer Rubió i Ors, 104.