Cornellà enceta un nadal solidari i ple de màgia

Cornellà viurà un Nadal màgic on es combinaran els elements culturals i solidaris amb activitats de dinamització al carrer, que promouen la vinculació amb les entitats i el comerç local. Com a novetat aquest any s'instal·laran 6 arbres dels desitjos a cada un dels barris de la ciutat perquè els més petits puguin penjar els seus somnis, i es portaran a terme més d'una trentena d'activitats lúdiques a la ciutat en col·laboració amb les entitats.

Dilluns 12 de desembre tindrà lloc la presentació del tradicional conte de la Nit de Reis 2017, a les 18 hores, al Castell de Cornellà, que aquests dies ja s'està distribuint entre els alumnes d'educació infantil i primària. Aquest any, la protagonista del conte de la Nit de Reis és una marieta, que coneixerà com el Mag Maginet prepara l'arribada dels Reis i necessitarà de la seva ajuda per tornar a casa. L'ha escrit l'autora de Cornellà Lucinda Estruga, i les il·lustracions són de Sara Roig i Nogales. Aquesta història se suma a la col·lecció de contes que fa més de trenta anys que s'editen a la nostra ciutat, per posar més màgia a les festes nadalenques, i fomentar la lectura entre els més petits, en un llibre que a més poden acolorir al seu gust.

També, el mateix dilluns a les 17 hores al Castell, tindrà lloc el sorteig públic per escollir  els 30 participants a la Cavalcada de Reis d'entre tots els inscrits.

Tot a punt per celebrar la Fira de Santa Llúcia el pròxim cap de setmana, exposicions, actuacions musicals, teatre, corals, nadales, pessebres i un llarg etcètera pensats per gaudir en família i molt especialment per mantenir la màgia i la il·lusió entre els més petits. Tot és a punt a Cornellà per esperar l'arriba dels Mags d'Orient acompanyats de l'estimat Mag Maginet. El Mag Maginet obrirà les portes del seu laboratori els dies 23,24,27,28,29 i 30 de desembre de 17 a 20h. Allà el Mag porta mesos mirant al cel per interpretar les pistes que li donen les estrelles i esbrinar com arriben els Reis el dia 5 de gener a Cornellà.

I el recinte firal de Cornellà obrirà a partir del 23 al 31 de desembre per donar cabuda a una àmplia oferta d'activitats culturals, tallers de manualitats, inflables, esports i jocs de tota mena. Aquest any la Fira de Nadal arriba a la 24ena. edició i presenta com a novetat la col·laboració amb l'associació "Mechones Solidarios" a través de la perruqueria de Cornellà Narbona Estilistes, a favor de la lluita contra el càncer. La Fira Infantil de Nadal obrirà tots els dies d'10h a 20h a excepció dels dies 24 i 31 que es tancarà a les 18h. (Els dies 25 i 26 de desembre no hi haurà Fira). Més informació: www.firadecornella.com

Sorpreses, jocs i tallers al Campament Oriental

Com cada any, i amb aquest ja seran trenta-tres, el Campament oriental del Mag Maginet arriba de l'1 al 4 de gener. Els nens i les nenes trobaran actuacions musicals i de dansa, tallers infantils, solidaris i moltes sorpreses més. I, com sempre les biblioteques s'omplen amb propostes de contacontes nadalencs, amb tallers i activitats per a totes les edats. Parròquies, casals de gent gran i entitats vesteixen els seus pessebres, i les corals i els grups de música ens animen amb els seus concerts i cants de nadales.

 

Agenda de Nadal
Llegir la nota de premsa completa