Laboratori del Mag Maginet i Campament Oriental per preparar l'arribada dels Reis

El Mag Maginet i els seus ajudants ja estan fent els preparatius perquè els més petits continuïn gaudint de la seva màgia i comencin a preparar l'arribada dels Reis d'Orient. Des del seu laboratori, ubicat a la Torre de la Miranda, treballa amb els seus artefactes per veure les estrelles i per comunicar-se amb els Mags d'Orient i a partir de l'1 de gener s'instal•larà al Campament Oriental per regalar l'element màgic que ens permetrà guiar a Ses Majestats fins arribar a Cornellà.
El Laboratori de la Torre de la Miranda obre les portes els dies 23, 24,27,28,29 i 30 de desembre . Per motius de seguretat l'aforament està limitat a 144 persones per dia (12 sessions d'aproximadament 15 minuts cadascuna per a un màxim de 12 persones per sessió) .
Només pot pujar un adult per cada nen/a.
Per tal de visitar el laboratori del Mag Maginet cal agafar tanda d'accés. A partir de les 16.30 h., a les 144 primeres persones (màxim tants adults com a infants) que arribin a la cua de la Torre de la Miranda, se'ls facilitarà un tiquet d'ordre d'entrada per poder accedir de manera organitzada a l'espai.

ÉS IMPORTANT SEGUIR LES INSTRUCCIONS DEL PERSONAL DE SEGURETAT QUE TROBAREU A LA TORRE.


Tota la màgia al Campament Oriental
El Campament Oriental del Mag Maginet reuneix cada any prop de 10.000 visitants. Principalment són nens i nenes que visiten el Mag Maginet, l'amic dels Reis que recull les seves cartes i els explica en secret com arribaran els màgics d'Orient aquest any a Cornellà.

Es tracta d'una de les celebracions tradicionals més originals i estimades a Cornellà. El Mag Maginet viu des de fa 300 anys a Cornellà, a la Torre de la Miranda, i en fa més de vint-i-cinc que participa cada any en l'arribada dels Reis.

Al Campament Oriental es pot trobar:

- A la gran tenda central el Mag Maginet respon les preguntes dels nens i nenes que el visiten i els dóna pistes sobre la misteriosa arribada dels reis d'Orient.
- Espectacles a l'escenari i itinerants
- Mercat d'Artesania i parades solidàries
- Carpa de l'objecte màgic
- Carpa dels contes del món
- Carpa de la carta als Reis
- Petit corral amb animals de granja
- Berenar amb torrades, te i xocolata.

LABORATORI DE TORRE DE LA MIRANDA CAMPAMENT ORIENTAL
Lloc: Torre de la Miranda
Dies: 23, 24, 27, 28, 29 i 30 de desembre.
Horari: de 17 h. a 20 h.
Lloc: Parc Can Mercader (Sant Ildefons)
Dies:1,2,3, i 4 de gener
Horari: de 18 h. a 21 h.

NIT DE REIS