Comença l'any i posa't en forma, a Cornellà tens moltes opcions

L'Ajuntament de Cornellà fa una aposta en matèria esportiva amb la intenció de promoure entre la ciutadania la pràctica d'esport i hàbits saludables per millorar la qualitat de vida. Per això,una de les iniciatives impulsades ha estat la instal·lació d'aparells de gimnàstica en parcs i places públiques per poder millorar la flexibilitat, la mobilitat o la musculació i afavorir la realització d'exercicis.

Així, en diferents espais com els parcs del Canal de la Infanta o Can Mercader i també en algunes places, hi ha petites màquines com bicicletes estàtiques, pedals prop dels bancs, màquines de cintura, etc. En altres espais s'han creat circuits biosaludables, amb consells d'utilització, dissenyats principalment per a gent gran i esportistes.

D'altra banda, els complexos esportius municipals del PELL i Can Mercader tenen nova graella d'activitats amb propostes noves com el SH'BAM, una activitat coreografiada amb música per ballar i el HIIT, un circuit d'entrenament d'alta intensitat. En total cadascun dels centres ofereix més d'un centenar d'activitats dirigides de dilluns a divendres i de 7.15 del matí a 22 h, i també proposades els caps de setmana i disponibilitat de la piscina coberta i sala de fitness en les dues instal•lacions.
El Parc Esportiu Llobregat explica actualment amb prop de 3.200 abonats que utilitzen la seva piscina coberta, les sales de ftness o spinning, la piscina exterior o les activitats dirigides. El complex de Ca Mercader suma 2.300 abonats.

Activitats saludables cada dia

Una altra de les iniciatives per a impulsar la pràctica esportiva de forma saludable i per a totes les edats és el programa Vine a Fer Esport Salut! que, a través d'activitats guiades per dinamitzadors, permet la pràctica d'exercici amb diferents graus de dificultat, adaptades a l'edat i l'estat físic de cada participant.

Cada setmana es programen al voltant d'una vintena de propostes per escollir, quasi totes de dilluns a dissabte i en diferents horaris per facilitar la participació. Les activitats es fan la majoria a l'aire lliure, en equipaments o espais públics, i són totalment gratuïtes.