Cornellà commemora el Día de Andalucía

El 26 de febrer no és un dia qualsevol a Andalusia, però tampoc en el Baix Llobregat ni a Cornellà, ciutat d'acolliment de ciutadans del sud que, al llarg del segle XX, van abandonar la seva terra en pro d'un futur millor. Les entitats andaluses de la nostra ciutat celebren el Dia d'Andalusia amb diferents actes que posen de manifest una tradició i una cultura que s'ha convertit en una de les cites assenyalades en el calendari de la Cornellà.

D'entre la programació d'actes, el Centro Andaluz Blas Infante organiza una setmana cultural, per a emmarcar la celebració de l'autonomia. Durant la setmana se celebra el XXX certamen de poesia "Blas Infante"i també un festival de balls.

Així mateix, la Coordinadora de Entidades Andaluzas també marca aquesta festivitat amb activitats paral·leles en diumenge en el col·legi Sant Ildefons, que posen de manifest la vitalitat de la cultura andalusa.

Ambdues entitats participaran en l'acte institucional d'ofrena floral al bust de Blas Infante el diumenge al matí, en la calle Doctor Arús.

Programa Centro Andaluz Blas Infante
Programa Coordinadora de Entidades Andaluzas