Una nit diferent: 10 anys de Nits Insòmnia

Les Nits Insòmnia arriben a la desena edició aquest 2017. La programació de primavera comença el 28 d’abril amb un cross-fit al Club Delfos, i amb tallers d'hamburgueses veganes i cosmètica natural la nit del dissabte 29, al Centre Cívic Sant Ildefons. Durant tot el mes de maig tindran tallers de cuina i de cosmètica natural, roomescape, tennis i pàdel, etc.

Les Nits Insòmnia estan adreçades a joves entre uns 16 i 35 anys, ofereixen opcions d’oci nocturn i de lleure saludable aprofitant els equipaments i espais municipals, i són gratuïtes. És una programació que sempre s’ha organitzat amb la participació directa dels mateixos implicats, joves, en diferents grups de treball, que proposen i opinen sobre quin tipus d’activitats hi volen incloure. La primera edició va tenir lloc l’any 2007, com a prova pilot, i més endavant s’han anat ampliant en participants i en activitats, i ara també es fan tres vegades per any, a la primavera, a l’estiu i a la tardor.

Dins de totes les activitats previstes, una cita especial serà la “Nit 1ns0mnia” del 5 de maig, amb una festa d’aniversari al parc de la Ribera, amb tot de possibilitats d’oci i festa: esports, actuacions musicals, ball, tatoos, photocall, mojitos sense alcohol…

 

Consulta a l'agenda les activitats
Descarrega el programa Nits Insòmnia primavera 2017
Què són les Nits Insòmnia?