Corpus 2017: festa major plena de música gratuïta, tradicions i activitats familiars

Departament de Cultura

El Corpus ja és aquí! El pregó serà dijous 15 de juny, però aquesta setmana ja hi ha les primeres activitats incloses al programa de Corpus, moltes d'elles animació i activitats per a tota la família.

Aquest any trobareu dos programes: el programa oficial que rebreu a tots els domicilis i a punts d'informació, i una edició especial amb activitats per a tota la família que es distribuirà a les escoles.

Un dels punts forts de la Festa Major de Cornellà són els concerts gratuïts a la plaça de Catalunya. Els protagonistes d’aquest any seran: el conjunt de rock espanyol La Frontera, i el grup convidat Dirty Rockets, el cantant David Otero, excomponent de la banda El Canto del loco, i el grup convidat Naranjo, i per acabar, diumenge la formació de pop català Els Amics de Les Arts, precedits a l’escenari pels Luna y Media. I un altre dels escenaris que va guanyant any rere any més adeptes sobretot entre els joves és el pàrquing del PELL (Parc Esportiu Llobregat) amb propostes com la Nit Sounday i el Holi dolly Festival, concerts musicals i Djs animant les nits de festa.

I, com cada any, la fira d’atraccions s’instal·larà durant la festa major al polígon Almeda de Cornellà, a l'entorn de l'avinguda de la Fama i l'avinguda Maresme (plànol d'afectacions al trànsit).

Tan sols has de escollir el que més t'agradi consultant l'agenda “Què fer a Cornellà. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Pàgina web del CORPUS 2017
Programa del Corpus 2017 (pdf)
Activitats familiars del Corpus 2017 (pdf)
Fira d'atraccions (situació i afectacions al trànsit)
Consulta aquí l'agenda Què fer a Cornellà