El Tecnoestiu proposa als més joves gaudir de la tecnologia jugant

Acaba el curs i el Citilab comença el seu Tecnoestiu. Un matí replet d’activitats tecnològiques dirigides als esplais, casals d’estiu, famílies o grups que vulguin divertir-se i aprendre amb la tecnologia. Aquesta activitat es repeteix cada dia, des del 26 de juny fins el 26 de juliol, perquè en puguin gaudir el màxim de nens possible d’entre 6 a 12 anys. Els infants de 6 a 9 anys han d’anar acompanyats d’algú major de 12 anys.

La novetat d’aquest any és que els participants del Tecnoestiu s’implicaran en la construcció del Dibot, el robot pintor que serà programat amb Snap4Arduino i després s’utilitzarà per dibuixar i pintar. D’aquesta manera, des de la robòtica i la programació s’explorarà també la creativitat i l’art, combinant l’aprenentatge amb l’oci i la imaginació.

També es podrà aprendre i gaudir amb l’Inventa TV, l’activitat audiovisual als platós del Citilab en la qual tots els participants podran gaudir de les càmeres, els focus, els micròfons i el croma per enregistrar la seva experiència i entendre el funcionament del món de la realització de la televisió des de dins.

Per fer possibles aquestes activitats es faran servir eines desenvolupades pel Citilab com Snap4Arduino i BeetleBlocks. Estan basades en un sistema gràfic i senzill de programació per blocs, que permet una aproximació fàcil a diverses tecnologies.

  El preu per persona és de 6 euros i tots els interessats poden inscriure-s’hi enviant un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu o trucant al 93 551 06 60.