La Universitat d'Estiu de les Dones arriba a la 10a edició

Departament de Polítiques d'Igualtat

La Universitat d’estiu de les Dones a Cornellà arriba, aquest any 2017, a la seva desena edició. entre el 3 i el 7 de juliol, el Citilab acollirà els quatre cursos que conformen la programació, dedicats a les dones i creativitat, el debat sobre les identitats, les veus del conflicte social en el món actual, i la història segons les creacions de les dones.

La sessió inaugural té lloc el dilluns a les 11.30 hores, amb la presència de Victòria Camps, presidenta d'ACNUR Catalunya, Núria Balada, presidenta de l'Institut Català de les Dones, Antoni García Acero, diputat d'Igualtat de la Diputació de Barcelona, Joan Elias, rector de la Universitat de Barcelona, i Antonio Balmón, alcalde de Cornellà. Inclourà el diàleg "Dones refugiades: coratge i nous horitzons", amb la presència de tres dones refugiades a Catalunya provinents de països en conflicte..

La Universitat d'estiu de les Dones està inclosa al programa "Els Juliols", els cursos d'estiu de la Universitat de Barcelona, que organitza la programació juntament amb l'Ajuntament de Cornellà. S'especialitza en aportar una perspectiva de gènere en diferents especialitats formatives, en cursos de total validesa acadèmica. A més, inclou activitats complementàries (sota l'epígraf "Les Tardes de la Universitat") com una exposició fotogràfica, un concert, o un taller de defensa personal.

  Universitat d'Estiu de les Dones (edició 2017)
  Més informació (Els Juliols)