Màgia solidària contra l'Alzheimer

Des de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Baix Llobregat (AFA) s'han programat un seguit d'actes a la comarca amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer, el 21 de setembre. Xerrades, cinefòrums, exposicions, representacions teatrals, tallers... i enguany, màgia solidària per donar suport a les famílies que han de conviure amb aquesta malaltia.

Ilusiones Solidarias és un espectacle de màgia creat exclusivament per a les entitats sense ànim de lucre i presentat per Daniel Collado, premi mundial de màgia. Un show dinàmic, participatiu, ple de sorpreses i moments divertidíssims. La missió d'aquest espectacle és recaptar fons per a col·laborar amb tots els projectes solidaris de les associacions i fundacions del panorama nacional durant un any que durarà la gira.

A Cornellà el podreu veure al teatre del Patronat Cultural i Recreatiu aquest proper dissabte dia 16 de setembre. Es faran dues representacions, una a les 18h i l'altra a les 21h. L'entrada és un donatiu solidari de 8€ si es fa per anticipat i de 10€ si es fa a la taquilla del teatre el mateix dia dues hores abans de començar l'espectacle. Les entrades es poden comprar a través de www.entradium.com, al Centre Alois de l'Associació (Avda. Línea elèctrica, 13 baixos), al CIRD (C. Mossèn J. Verdaguer, 16-18) i a través del telèfon 686.453.680. Les recaptacions aniran destinades al manteniment del centre Alois de Cornellà i a l'obertura del nou centre Alois de Molins de Rei.

L' Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer del Baix Llobregat és una associació sense ànim de lucre, declarada d'utilitat pública i amb més de 20 anys de trajectòria al servei dels malalts d'Alzheimer i dels seus familiars. Gestionen un centre d'estimulació cognitiva i descàrrega familiar per a persones afectades per aquest tipus de demència a Cornellà, el centre Alois.