En marxa el primer Taller de Ciutadania per conèixer la gestió pública

Estan obertes les inscripcions per participar en el primer "Taller de Ciutadania" posat en marxa per l'Ajuntament de Cornellà adreçat a tots ells ciutadans i ciutadanes que vulguin conèixer de prop la gestió i els mecanismes de funcionament de l'administració local. Es tracta d'un dels compromisos adquirits per l'actual equip de govern per facilitar la participació, la col·laboració i la coresponsabilitat entre l'aministració i la ciutadania.

La primera sessió tindrà lloc aquest dimecres 4, a la Sala Raimon Llort de la Biblioteca Central, C.C. Joan N. García-Nieto, i la intenció és programar-ne més tallers en altres barris de la ciutat. En total seran tres sessions setmanals repartides entre el 4,11 i 18 d'octubre, d'una hora de durada (de 19 a 20 h), on es tractaran temes com l'organització de l'administració local, com es gestiona la part econòmica, els impostos dels veïns i veïnes, els canals de comunicació de l'Ajuntament...

Es tracta d'un pas més en el conjunt de propostes de mesures de Governança desenvolupades en els últims anys, com el Consell de Ciutat, la creació de la figura del Síndic, el portal de Govern Obert, l'Oficina de Transparència Municipal, els pressupostos participatius o el canal A Prop Teu, entre d'altres. Totes elles encaminades a implicar la ciutadania en la presa de decisions municipals per respondre a les necessitats i interessos generals de Cornellà. L'Ajuntament és l'administració més propera amb què és troba la ciutadania, per això ha de ser accessible per a tothom, transparent i bidireccional.

Per participar al Taller de Ciutadania pots inscriure't omplint el FORMULARI a la web municipal.

Descarrega't el programa del Taller de Ciutadania