El Taller de Ciutadania aborda els canals de relació amb l'administració local

El pròxim dimecres 18 d'octubre, l'Ajuntament de Cornellà aborda la tercera i última sessió del Taller de Ciutadania posant l'accent en els canals de relació i participació amb l'administració local. Podreu conèixer com rebre informació de l'Ajuntament, de quins canals de participació disposeu (OAC, revista Cornellà Informa, portal web A prop teu, pàgina web, Cornellà Opina, Ràdio Cornellà, bloc cultural Què fer?, bloc de l'alcalde...), com podeu desenvolupar projectes o activitats en col·laboració amb l'Ajuntament, quins órgans i fórmules de participació tieniu al vostre abast, i què és el "Govern Obert" i quines són les pràctiques de transparència, publicitat i informació des de l'esfera pública local.

La sessió tindrà lloc aquest dimecres 18, a la Sala Raimon Llort de la Biblioteca Central, C.C. Joan N. García-Nieto. El Taller constava de tres sessions setmanals, d'una hora de durada (de 19 a 20 h), on s'han posat sobre la taula temes com l'organització de l'administració local, com es gestiona la part econòmica, els impostos dels veïns i veïnes, els canals de comunicació de l'Ajuntament... Properament hi haurà una nova edició en un altre punt de la ciutat.

Es tracta d'un pas més en el conjunt de propostes de mesures de Governança desenvolupades en els últims anys, com el Consell de Ciutat, la creació de la figura del Síndic, el portal de Govern Obert, l'Oficina de Transparència Municipal, els pressupostos participatius o el canal A Prop Teu, entre d'altres. Totes elles encaminades a implicar la ciutadania en la presa de decisions municipals per respondre a les necessitats i interessos generals de Cornellà. L'Ajuntament és l'administració més propera amb què és troba la ciutadania, per això ha de ser accessible per a tothom, transparent i bidireccional.

 

Per participar al Taller de Ciutadania omple el FORMULARI 
Descarrega't el programa del Taller de Ciutadania