Desfilada solidària vers les famílies afectades per la malaltia d’Alzeimer

Ja tenim aquí la desfilada solidària "La Memòria està de Moda" de Cornellà, que tindrà lloc aquest proper diumenge 29 d'octubre, a les 18 h a L'Auditori, organitzada per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat (AFA), i que ens portarà una nova mostra de les tendències de moda per aquesta temporada.

Com cada any, serà una passarel·la popular, amb la col·laboració de les empreses i comerços locals, que movilitza més d'un centenar de persones voluntàries. Els models, com en totes les anteriors edicions, serán representants de la ciutadania que col·laboren de forma desinteressada ens aquest acte. L'objectiu és fer visible a tota la societat la problemàtica de la malaltia i les conseqüències que genera tant al malalt que la viu com als familiars que la pateixen.

Les entrades les podeu comprar al Consell Municipal de la Dona, al Centre Alois de l'AFA a Cornellà (tel. 686.453.680) i a les taquilles de L'Auditori dues hores abans de començar l'espectacle. El preu és de 12€. La recaptació d'aquest acte anirà destinada al manteniment del Centre ALOIS I d'Estimulació Global i Descàrrega Familiar per a malalts d'Alzheimer de Cornellà i a diferents projectes de l'entitat.

El Centre Aloïs a Cornellà ofereix espais d'atenció especialitzada que permeten als familiars gaudir d'unes unes hores de respir, cosa que repercuteix molt positivament en el dia a dia dels cuidadors. A més, programen un seguit d'activitats adreçades als malalts que ajuden a mantenir les capacitats preservades i a millorar els dèficits cognitius, com ara: exercicis d’estimulació cognitiva en grup i individuals, exercicis físics, manualitats, musicoteràpia, reminiscència, activitats de lleure i hort terapèuti, entre d'altres.

GALERIA D'IMATGES DE DESFILADES ANTERIORS