Comença un nou cicle de conferències Cornellà Cuida

La Fundació per a l'Atenció a Persones Dependents enceta aquest dimarts 7 de novembre la programació del Cornellà Cuida, que contempla conferències i tallers adreçats a les persones cuidadores no professionals de gent gran i en situació de dependència. En aquesta ocasió la temàtica versarà sobre "Tipus de sonda i les seves cures", aprendre com utilitzar-les i detectar problemes en el seu funcionament. La xerrada, que serà impartida per una infermera, pretén potenciar l'adquisició de capacitats i habilitats en la prevenció, control, vigilància i seguiment de les malalaties cròniques habituals.

El cicle de conferències i tallers Cornellà Cuida està adreçat a totes les persones cuidadores no professionals, amb una sessió mensual gratuïta de 90 minuts, impartida per l'equip tècnic de La Fundació. Cada mes s'organitza una activitat que preten oferir orientacions i pràctiques sobre els temes en què les persones ciudadores poden trobar-se amb més mancances en la seva tasca diària.

Es tracta de donar suport a totes les persones de la ciutat que tenen cura dels seus familiars en aquesta situació, una tasca sempre complicada, moltes vegades esgotadora i quasi sempre poc reconeguda. La Fundació compta amb una àrea especialitzada en ajudar a les anomenades "persones cuidadores no professionals", i cada any donen suport a prop de 2.000 famílies que es troben en aquesta situació. Tanmateix, compten amb un experimentat grup de professionals que poden ajudar a millorar les capacitats, les habilitats i el benestar dels cuidadors.

Les conferències i els tallers s'imparteixen a la Residència Teresa Duran  (Avinguda Salvador Allende, 45. Cornellà de Llobregat. T. 93 375 00 10 info@dependents.cat) i cal inscripció prèvia.

Cicle de conferències i tallers (2017/2018)
Fundació per a l'Atenció a Persones Dependents