La línea d'autobús 57 deixa de funcionar definitivament

Com a conseqüència de la reestructuració de la xarxa de transport públic que porta a terme l'empresa TMB, a partir del 13 de novembre, la línia 57 d'autobús urbà de la ciutat de Barcelona  que realitza el recorregut entre Collblanc i Cornellà, deixarà de circular de manera definitiva.

Com alternativa de transport podreu fer servir les línies 67 i 68 que van fins al centre de Barcelona passant per Esplugues de Llobregat. Si heu d'anar a l'entorn de Collblanc, haureu d'agafar les línies 67 o 68 i fer intercanvi amb la línia 157 a la zona del Pont d'Esplugues. També podeu fer servir la línia L5 de Metro, des de l'estació Cornellà Centre que passa per Collblanc i que compta amb tres parades al nostre municipi.

Afectacions a la línia 68

Des del 13 de novembre, també la línia 68 (Hospital Clínic - Cornellà) adequarà el seu recorregut que ja no finalizarà a la plaça de Catalunya, sinó a l'Hospital Clínic. Per un dels extrems, la línia 68 continua sortint de Cornellà i, amb el mateix recorregut que fins ara arriba fins a l'Hospital Clínic on té el nou punt origen/final a la parada 3570 Provença -Muntaner.

El recorregut que deixa de fer la línia 68 fins a la plaça de Catalunya es pot realitzar amb la línia 67 que realitza les mateixes parades en aquest tram.

Consulteu el plànol per a més detall