Afectacions al trànsit per obres al carrer Verge de Montserrat

A finals de novembre, amb motiu de l’inici d’obres al carrer Verge de Montserrat i la construcció d’una rotonda a l’avinguda Baix Llobregat es faran modificacions de circulació a diferents carrers del barri per mantenir la mobilitat del trànsit rodat a tota la zona i evitar al màxim les molèsties a vianants i vehicles.

El carrer Verge de Montserrat es transformarà en un passeig de prop de 200 metres, que permetrà arribar des del centre de la ciutat fins a la passera del riu. Es tracta d’un carrer de gran circulació de persones pròxim a serveis com la biblioteca Marta Mata i els Ferrocarrils de la Generalitat i a prop d'escoles, instituts, zones esportives, i que porta directe fins al riu. Les obres tindran un gran impacte visual i permetran una millora important de l’espai urbà, creant un corredor que anirà des del carrer de Rubió i Ors fins a l’avinguda del Baix Llobregat, on connectarà amb el carrer Verge de Montserrat.

Amb un pressupost de 428.000 euros, aquest vial donarà prioritat als vianants, tot i que serà compatible amb trànsit rodat de baixa intensitat en alguns trams. Comptarà amb vegetació i zones de descans, per crear un clima més càlid i complementari amb l’entorn natural.

Al plànol adjunt podeu veure els diferents carrers que canviaran el sentit de la circulació. El camí Vell de Sant Boi (antic Almirall Vierna) invertirà el sentit de circulació, els vehicles accediran des del carrer Rubió i Ors per arribar a l’avinguda Baix Llobregat. El passatge de Transformadors canviarà de sentit, s’accedirà des del passeig dels FFCC fins al carrer Marquès de Cornellà, el carrer dels Horts modifica la seva direcció i anirà de l’avinguda Baix Llobregat a passeig dels FFCC i el carrer Avenir canviarà el sentit i anirà des del passeig dels FFCC fins l’avinguda del Baix Llobregat.

CANVIS CIRCULACIÓ PER OBRES