Els carrers de Cornellà s'omplen de música per la festivitat de Santa Cecília

Del 17 al 26 de novembre, Cornellà inunda els carrers amb una vintena de propostes musicals a diferents punts de la ciutat, en el marc de la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics. El programa musical ha estat elaborat en col·laboració amb les entitats de la ciutat de manera que tothom pugui gaudir de concerts gratuïts i activitats musicals a diferents espais del municipi.

Una barreja de músiques de tots els estils conformaran tres circuits que permetran viure d'una cadena de concerts que ens duran per diferents indrets de la ciutat.

Circuits musicals

Divendres serà el dia del circuit a Sant Ildefons, amb un concert de reggae a l'espai exterior del Centre Cultural Joan N. García-Nieto (18h) a càrrec d'Alex Bass, el blues suau de Blas Picon i Oscar Rabadán (19h) al porxo de l'entrada del mercat de Sant Ildefons o l'actuació de Lauren Nine a l'Auditori de Sant Ildefons (20h). També es podrà gaudir de les composicions dels alumnes de l'escola de música de La Societat Coral la Unió a diferents indrets de la rambla Anselm Clavé, entre les 18.30 i les 20h, i amb concerts a la Factoria Musical i a l'Orfeó Catalònia a partir de les 22h.

Dissabte, 18 de novembre, el segon circuit ens acostarà al barri Centre amb actuacions per a tots els gustos: folk a la Rambla (18h), rock a la plaça del Mercat (19h) i indie al pati del Patronat (20h). A més, podrem gaudir durant el matí de l'actuació de la Xaranga Sarau a les places Lluís Companys, la Sardana i Gandesa i  dels gaiters de Rosalía de Castro al Mercat Marsans i Sant Ildefons.

Diumenge serà el torn del circuit al barri Pedró. Durant al matí, a la plaça de Pallars sons electrònics amb Mazeyes, i a l'Orfeó amb Tversky.

I, posteriorment, durant la setmana també es podran veure diferents actuacions i concerts.

DESCARREGA'T AQUÍ LA PROGRAMACIÓ