Arbres, bústies i figures del Mag Maginet recreen el Nadal a Cornellà

A Cornellà ja es respira l'ambient de Nadal als carrers, després de la tradicional encesa de llums el passat dia 4 de desembre amb la participació molt especial dels infants en un acte lúdic i festiu. Enguany, cinc reproduccions del Mag maginet, il·luminat i de dos metres d'altura, s'han sumat a la col·lecció d'elements decoratius nadalencs, per contribuir més encara a crear la màgia i la il·lusió d'aquestes festes. Especiament els més petits es podran fotografiar amb ell i endur-se un record d'aquest personatge tant estimat a la ciutat. Podreu trobar-lo a plaça de la Lectura, plaça Europa, plaça Delícies, plaça de Sant Ildefons i plaça Pallars.

Una de les iniciatives que tornen a tenir protagonisme aquest any són els arbres dels desitjos de la Fada Ondina, unes estructures metàl·liques en forma d'arbre de Nadal en què nens i nenes poden penjar els seus millors desitjos per l'any 2018. I també, en diferents punts estratègics, els més petits trobaran les bústies màgiques, plenes de color i llum, per deixar les cartes als Reis Mags i, també els podràs trobar al Campament Oriental.

Bústies del Mag Maginet

Aquest any hi ha més bústies a més punts de la ciutat. Fins al 5 de gener, pots deixar la teva carta per al Mag Maginet a les 14 bústies vermelles instal·lades a:
-Davant dels tres mercats municipals: Centre, Marsans i Sant Ildefons
-Citilab
-Parc Esportiu Llobregat
-Passeig Ferrocarrils amb c. Dolors Almeda
-Plaça del Sol
-Parc de Can Mercader
-Torre de la Miranda
-Plaça de la Sardana
-Plaça de Catalunya
-Plaça Joan Miró
-Avinguda Línia Elèctrica
-Escola Municipal de Música.

Els Arbres dels desitjos de la Fada Ondina

Vine a col·locar el teu desig a un dels 7 Arbres dels Desitjos que podràs trobar a:
-Almeda (passeig dels Ferrocarrils)
-Riera-Centre (plaça de la Sardana)
-Fontsanta-Fatjó (plaça Gandesa)
-La Gavarra (plaça Catalunya-c. Anoia-c. Bonestar)
-Sant Ildefons (Escola Bressol Mag Maginet i Escola Sant Ildefons)
-El Pedró (plaça Pallars)

Dinamització dels arbres: del 4 al 22 de desembre de 16.30 a 19 h (de dilluns a divendres laborables)

A més, hi ha programada una agenda de Nadal amb més de mig centenar d'activitats festives i tradicionals en col·laboració amb les entitats, que ja podeu consultar a l'agenda de Nadal.