La fada i el mag, nou conte de la Nit de Reis 2018

Des de fa més de 30 anys, per aquestes dates, l'Ajuntament de Cornellà edita el conte de la Nit de Reis amb la il·lusió d'afegir més màgia a les festes nadalenques i fomentar la lectura entre els més petits. Dimarts 12 de desembre, es presentarà al Castell de Cornellà (18.00 hores) el conte de la Nit de Reis 2018. Les autores d'aquest any són Les Mimelis: Mireia Xortó pel text i Elisabeth Quintana per les il·lustracions. La història, titulada "La fada i el mag", ens descobrirà com es van conèixer el Mag Maginet i la fada Ondina, un relat que a més els infants poden acolorir al seu gust.

Aquests dies, el conte es començarà a distribuir entre els alumnes d'educació infantil i primària de la ciutat, i la fada Ondina en persona visitarà les aules, per proposar als més petits activitats vinculades a la preparació del Campament Oriental on el Mag Maginet plantarà la seva tenda de l'1 al 4 de gener de 2018, i la màgica arribada dels Reis, que aquest any serà al parc del Canal de la Infanta (dia 5 de gener, a les 18 hores).

Podeu fer una ullada a les edicions anteriors a la web municipal, estan recollits tots el contes de la Nit de Reis des de l'any 1985, podeu llegir-ne fragments, veure'ls a l'ordinador, o fins i tot descarregar-los:

Conte Nit de Reis 2018
Altres contes de la Nit de Reis.