Estrena de cantonades de creativitat urbana al barri Gavarra

L'Ajuntament de Cornellà organitza el pròxim dissabte 16 de desembre una iniciativa social i cultural anomenada Cantonadas de creativitat urbana. Es tracta d'un projecte innovador de creació artística que pretén donar visibilitat als diferents artistes urbans i a les noves propostes als carrers del municipi.

El projecte s'iniciarà en cinc espais diferents del barri de la Gavarra: carrer Anoia, plaça Antonio Machado, carrer Miranda, carrer Mallorca i carrer Mossèn Andreu. Diferents artistes incorporaran el seu art com una forma de transformar l'espai urbà i crear les seves obres murals tenint en compte els valors comunitaris, la dignitat, les emocions, el teixit veïnal, etc. Aquests artistes porten treballant tota la setmana i el dia 16, entre les 10 i les 13 h, estaran acompanyats de concerts musicals i tallers de pintura i música. Serà una jordana lúdica a la qual està convidada tota la ciutadania.

Per al desenvolupament d'aquest projecte s'ha comptat amb la Fundació Contorno Urbano i altres col·lectius de la ciutat como l'associació Une tu Creatividad, el Club Social Espai3 i joves del CRAJ i del CSMIJ. La Fundació Contorno Urbano és la primera fundació d'art mural urbà a Espanya

Espais d'intervenció, valors i artistes:

• Plaça Antonio Machado (Transformador): PAU I SOLIDARITAT / EMAK & LEIM
• Cruïlla carrer Miranda-Av. Sant Ildefons: IGUALTAT / LAURA LLANELI
• Cantonada carrer Mallorca-Avda. del Parc: LLIBERTAT / JOFRE OLIVERES
• Cantonada carrer Anoia-Plaça Catalunya: LA COMUNITAT I EL VEÏNAT/ CHRISTIAN BLANXER & REPO
• Carrer Mossèn Andreu (CRAJ): JOVES, LLIBERTAT I COHESIÓ / MURAL PARTICIPATIU JOVES CRAJ +CSMIJ