Les Tardes de la Dona encenten nou cicle de tertúlies

El Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) comença l'any amb un nou cicle de tertulies dins de l'espai ja consolidat de Les Tardes de les Dones. Cada dimecres, a la seva seu, al carrer Mossèn Jacint Verdaguer 16-18, hi ha programades xerrades, rutes i presentacions literàries, sortides culturals i projeccions àudiovisuals sobre diverses temàtiques, sota el paraigües dels Sabers de la ciutat, en què comptaran amb persones relacionades amb Cornellà i que volen transmetre els seus sabers i coneixements.

La primera tertúlia, el 31 de gener, abordarà el maltractament i la importància d’educar i reaccionar, amb la psicòloga del Centre d’Higiene Mental de Cornellà, Ana Sanjurjo. Totes les activitats són gratuïtes i hi ha servei de guarderia, amb sol·licitud prèvia.

A més, podeu consultar la programació habitual de cursos formatius i xerrades, entorn a temes com l’autoestima i la importància de les dones, l’escriptura emocional, cineastes, la salut femenina i la història de la música.

TARDES DE LA DONA (GENER I JUNY 2018)

Programació de Cursos CIRD 2017-2018